Kiertoliittymä askelta lähempänä

Vimpeliin pitkään odotetun kiertoliittymän toteutumisesta on saatu vihdoin uutta tietoa.

Vimpelin kunnan vt. kunnanjohtaja Seija Kinnunen kertoi tänään, että Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen liikenne ja infrastruktuuripalvelujen vastuualueen johtaja Anders Östergårdilta puhelimitse saadun tiedon mukaan Vimpeliin rakennetaan kiertoliittymä Ventilän risteykseen. Suunnittelu alkaa keväällä 2018 ja toteutus on kesän ja syksyn 2019 aikana.
Männikön risteyksen turvallisuutta parannetaan turvasaarekkeella.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.