Suvipäiviä suunnitellaan jo 30. kerran

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven kesätapahtumaa, Suvipäiviä, vietetään tänä vuonna jo 30. kerran. Kortesjärven kunnanhallitus antoi aikoinaan vapaa-aikalautakunnan tehtäväksi oman kesätapahtuman järjestämisen. Ajatuksena oli paikkakunnan profiilin nostaminen ja osaltaan myös kesäasukkaiden huomioiminen.

Kortesjärven kesätapahtuma ja kortesjärveläinen identiteetti ovat säilyneet vuosikymmenet. Tapahtuma painottuu juhannuksen jälkeiseen viikonvaihteeseen, mutta erilaisia tapahtumia kesätapahtuman nimen alla järjestetään juhannuksen jälkeen kahden viikon ajan.

Pitäjän eri yhdistykset ja kylät ovat vahvasti mukana tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä. Ensimmäiset yhteiset kokoontumiset tulevan kesän tapahtuman suunnittelemiseksi on pidetty, mutta edelleen ajatuksia ja ideoita otetaan vastaan, kertoo kulttuuriohjaaja Maaria Koivula-Talkkari.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.