Veto sarjassa viidentenä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keskiviikkona Veto vieraili Kouvolassa vieden tasaisen ottelun voiton  68 – 73 (22 – 17, 14 – 19, 14 – 15, 18 – 22). Kouvottaria kannusti 509 hengen yleisö, sillä tapahtuma oli kaikille ilmainen. Ottelussa mentiin vuorotellen molempien joukkueiden komennuksessa. Kouvottarien saatua siimaa Veto kiri eron takaisin. Kouvottarien huonot syötöt, ajatuskatkot ja vuotava puolustus helpottivat Vedon työskentelyä.  Kouvottaret kokivat 22 pallon menetystä. Levypallot menivät Kouvottarille luvuin 35-27.

Ottelun ratkaisu nähtiin vain hieman ennen ottelun loppua. Kouvottarien Kaisa Lind vei joukkueensa kahden pisteen johtoon heittämällään kolmosella. Loppusekuntien heitot eivät löytäneet pussin pohjalle. Noora Järvikangas (10/4/5) viimeisteli kolmosellaan lopputuloksen Vedon hyväksi. Layne Murphyn tasoitusyritys epäonnistui.

Mainos

Sydney Coffeyn pelasi pirteästi, hän pussitti 25 pistettä, haki 5 levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Pachiyaanna Roberts (15/7 sekä 7 riistoa) ja Jennifer Mathurin (7/8/2  ja 2 riistoa) säestivät. Riikka Kujalan tehot olivat 2/4/1 riisto, Lotta Vehka-ahon 7  ja riisto, Noora Järvikankaan 10/4/5 ja riisto, Anni Kujalan 6/4/2, 2 riistoa ja Tuulia Timon 1 piste sekä riisto. Kouvottarien paras oli 17 pistettä ja 13 levypalloa urakoinut Layne Murphy. Myös Brittany Carter (13/13/4) teki ajoittaisesta haparoinnistaan huolimatta tupla-tuplan.

Tänään kello 15 Vimpelin liikuntahallilla käynnistyvään kotiotteluun saapuu vastustajaksi helsinkiläinen Helmi Basket. Pekka Salmisen valmentaman joukkueen pelaajat ovat vuosina 1999-2001 syntyneitä lukiolaisia. Otteluun lähdettäessä HBA:lla on allaan neljän tappion putki. Joukkue on kerännyt kauden aikana kolme voittoa, ja on sarjan toiseksi viimeisenä. Kuitenkin se taisteli Catzien kanssa koriluvuin 94-104 viime viikolla. Ennalta kovimmat pelintekijät ovat joukkueen pistekärki Sara Bejedi, kesken kauden joukkueeseen loikannut 194-senttinen Awak Kuier sekä syötöissä kunnostautunut Lotta-Maj Lahtinen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.