Kohti iloisempaa tekemistä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Kulunut kausi on mennyt melko hyvin. Ei olla ihan pystytty tiukkoja pelejä kääntämään voitoiksi. Olemme kuitenkin tällä kaudella esimerkiksi juosseet paremmin kenttää. Pystymme vielä paljon parantamaan joukkuetekemistä, arvioi 20-vuotias laituri Tuulia Timo.

Erityisesti levypalloihin aiotaan kevätkaudella keskittyä entistä paremmin.

–Lähdemme voittamaan otteluita yksi kerrallaan ja toivottavasti pelaamaan vieläkin iloisempaa ja parempaa korista.

Tuulia Timo pelaa Vedon naisten joukkueessa kolmatta vuotta. Hän asuu Nokialla ja opiskelee luokan opettajaksi Tampereen yliopistossa. Vedon pelien lisäksi häntä työllistää BC Nokia, jonka riveissä hän pelaa koripallon ykkösdivaria. Tärkeimpinä saavutuksinaan koripallon parissa Timo pitää ensimmäisiä 16-vuotiaiden maajoukkueessa pelaamiaan pelejä sekä ensimmäistä korisliigapeliään Pyrinnön paidassa.

–Mieleen ovat jääneet myös A-tyttöjen SM-pronssi Vimpelin Vedossa ja A-tyttöjen 1-divisioonan mestaruus Tampereen Pyrinnön kanssa.

–Tavoitteenani olisi kehittyä joka päivä paremmaksi koripalloilijaksi. Joskus olisi myös mukava saada naisten korisliigan kirkkain mitali kaulaan, Tuulia Timo kertoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.