Lucia-kulkue toi valoa

Kynttiläkulkue toi valoa pimeään aamuun Paavolan koululla, kun 3A-luokka järjesti pienen Lucian päivän juhlan opettajansa Arja Peltokankaan johdolla.

Ruotsissa asuneelle Peltokankaalle perinne on tuttu ja sitä haluttiin tehdä tutummaksi myös koululaisille kertomalla Lucian elämästä sekä valon päivän viettoon liittyvistä ruotsalaisista traditioista. –Ehkä perinne on täällä suomenkielisellä alueella jäänyt vieraaksi, koska Lucia-lauluja ei ole käännetty suomeksi, totesi Peltokangas.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.