Kirjastoremontti sulkee yleisövessat

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven kirjaston omatoimihanke aloitetaan 2. tammikuuta 2018 wc-tilojen remontoinnilla. Wc-tilat muunnetaan esteettömiksi ja helposti saavutettaviksi.

–Pyydämme asiakkailta kärsivällisyyttä, sillä remontista aiheutuu sekä meteliä että pölyä, ja vessat eivät ole käytössä remontin aikana. Yhteiskoulun ollessa auki voi siellä käydä vessassa tai jo kotona ennen asiointia kirjastossa, kirjastonjohtaja Päivi Pippola kertoo.

Pippola arvioi, että remontti kestää 3–4 viikkoa.

–Remontin kestosta ja omatoimikirjaston muista vaiheista tiedotamme eri kanavilla sitä mukaa, kun asiat ja aikataulut etenevät.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.