Lakeaharjun talviurheilukeskushanke hengähdystauolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hankkeeseen on mennyt noin 500 000 euroa elyn ja kuntien rahaa. Myös yksityisten rahoitusta on tarvittu hankkeen saamiseksi nykyiselle tasolle.

Ampumaratastadion on kesken toisen alikulkusillan ja osittain latupohjien osalta. Kyseessä on noin 150 000 euron hanke. Jotta kaikki olisi valmista suunnitellusti, stadionille tarvittaisiin vielä infra ja huoltorakennus. Kaiken kaikkiaan rahaa voi mennä parikin miljoonaa ennen kuin kansainvälisiä kisoja isoine medioineen voidaan ottaa Lakeaharjuun, toteaa Sport Center Lakiksen puheenjohtaja Risto Olli.

Kynnyskysymyksenä jatkamiselle on niiden henkilöiden löytäminen, jotka veisivät asiaa eteenpäin. Ne, jotka saattoivat ensimmäisen vaiheen onnistuneesti loppuun, eivät jaksa tai halua vetovastuuta enää ottaa. Taustatyötä ja talkooapua heiltä on kuitenkin luvassa, kunhan uuteen hankkeeseen ryhdytään. Yhdistys toivoo kuntien tarttuvan liikunta- ja matkailuvetonaulan kehittämiseen, samoin paikallisten urheiluseurojen,

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.