Avain Säästöpankki laajenee Kannukseen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärvellä pääkonttoriaan pitävä Avain Säästöpankki avaa konttorin keskipohjalaiseen Kannuksen kaupunkiin tammikuussa.

Toimitusjohtaja Mikko Ruuskan mukaan Kannukseen laajentuminen vahvistaa Avain Säästöpankin asemaa Keski-Pohjanmaalla. Viime vuosien laajentumisen ansiosta pankin liiketoiminta on kasvanut merkittävästi. Sillä on Kannuksen toimipisteen myötä 10 konttoria ja 43 työntekijää Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueilla. Aktiivisia asiakkaita oli marraskuussa noin 15 000.

Ruuska kertoo, että kannuslaiset olivat keränneet nimilistan, jossa he itse toivoivat Avain Säästöpankin konttoria kaupunkiin. Nordean suljettua Kannuksen-toimipisteensä marraskuun lopussa paikkakunnalle oli jäänyt vain Osuuspankki. Ruuskan mukaan useita satoja kannuslaisia on jo entuudestaan ollut Avain Säästöpankin Toholammin- ja Kälviän-konttoreiden asiakkaina. Oman konttorin myötä Ruuska odottaa asiakasmäärän kasvavan muutamassa vuodessa noin tuhanteen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.