Yrittäjäyhdistykset jatkavat uusin vetäjin

Susanna Korkiatupa ja Teija Uitto-Kohonen luovuttivat Vimpelin Yrittäjien syyskokouksessa timanttisen ansioristin Erkki Koivistolle.

Julkaistu:

Aihe:

Jani Takamaa jättää Evijärven yrittäjien puheenjohtajuuden viiden vuoden jälkeen. Toimessa aloittaa laulajanakin tunnettu parturi-kampaaja Seija Rankinen. Lappajärven yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen hallituksen uusi jäsen Inka Herrala. Hänen edeltäjänsä Mari Sadeharju-Luoma toimi tehtävässä vuoden ajan. Alajärven Yrittäjät ry valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Kirsi Kujalan, kun viime vuonna valittu puheenjohtaja Antti Myllyaho luopui toimesta. Vimpelissä uudeksi puheenjohtajaksi valittiin varapuheenjohtaja Susanna Korkiatupa. Teija Uitto-Kohonen jättää tehtävän neljän vuoden vetovastuun jälkeen.

Kortesjärven yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Annica Hölsömäki, joka aloitti työssä vuoden 2017 alussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.