JPK kohtaa lohkon kärkijoukkueen

Kyösti Viinamäki kipparoi JPK:n joukkuetta.
Järviseudun Pallokerho on III divisioonan lohkossaan kolmas 11 pisteellä Närpiön Kraftin ja pietarsaarelaisen Los Bombersin jälkeen. Sarjan joulutauko alkaa tänään JPK:n pelattua Kraftia vastaan Närpiössä.

Seitsemän ottelua pelanneella JPK:lla on takana viisi voittoa ja yksi tasapeli. Kraftilla on alla yhdeksän ottelua ja 13 pistettä, Los Bombersilla kahdeksan ottelua ja 12 pistettä.

Kun kiekko putoaa jäähän tänään kello 14, on odotettavissa kovatasoinen ottelu.

Viime viikonloppuna JPK hävisi ensimmäisen pelinsä koko kaudella, kun Karstulan Kiva haki pisteet Alajärveltä. 150 katsojaa seurasi Järviseudun Jäähallissa kuinka Karstulan Kiva kävi hakemassa voiton Järviseudun Pallokerhosta. Tasaisen ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, Jesse Laasala torjui JPK:n maalilla 16 kertaa ja Kivan maalivahti Samppa Meriläinen toisella kenttäpuoliskolla 12 kertaa. Toisessa erässä Antti Kyllösen tekemä kampitus johti rangaistuslaukaukseen, jolla Mika Pekkanen vei vieraat johtoon. Erän viimeisellä minuutilla Kiva vaihtoi lukemiksi 2-0.

Kolmannessa erässä JPK painoi päälle, mutta ainoa onnistunut maalipaikka oli Niko Mäkelän Lauri Männistön ja Kyösti Viinamäen syötöistä viimeistelemä osuma. JPK yritti lopussa tasoitusta ottamalla Laasalan aitioon, mutta Kiva pääsi karkuun ja niittasi voittolukemiksi 3-1.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.