Pienten suuri juhla

Myllyvainion päiväkodissa Alajärvellä juhlittiin itsenäistä Suomea 5. joulukuuta.

Juhlan aluksi laulettiin Soili Perkiön ja Hannele Huovin Suomi100-laulu. “Tässä nousee Suomi-puu, runko nousee, vahvistuu. Oksat lapsia suojaa, lauloivat Myllyvainion lapset. Laululeikkiä johti Pirjo Toivanen Härmän puvussa. Suomen synttäreillä leikittiin myös Hirsilaulu- ja isäntä-leikit. Lopuksi saatiin herkkuja. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.