Hallintojohtajan haku jatkuu Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Virkaan aiemmin hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. He ovat Maria Ahvenniemi, YTM, asiantuntija/myyntipäällikkö, Lappajärvi, Heidi Karvonen, Tradenomi YAMK, henkilöstö- ja taloushallinnon koordinaattori, Seinäjoki, Ylistaro, Sari Karhu, KTM, KM, hallintojohtaja, Suonenjoki , Eveliina Nokua-Keisanen, KM, varhaiskasvatusjohtaja, Alajärvi, Lehtimäki  sekä Anssi Nykänen, HM, kunnansihteeri, Leppävirta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.