Hallintojohtajan haku jatkuu Alajärvellä

Hallintojohtajan virkavalintaa valmisteleva haastattelutyöryhmä päätti 11.joulukuuta jatkaa hallintojohtajan viran hakuaikaa 19. tammikuuta 2018 kello 15.00 saakka.

Virkaan aiemmin hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. He ovat Maria Ahvenniemi, YTM, asiantuntija/myyntipäällikkö, Lappajärvi, Heidi Karvonen, Tradenomi YAMK, henkilöstö- ja taloushallinnon koordinaattori, Seinäjoki, Ylistaro, Sari Karhu, KTM, KM, hallintojohtaja, Suonenjoki , Eveliina Nokua-Keisanen, KM, varhaiskasvatusjohtaja, Alajärvi, Lehtimäki  sekä Anssi Nykänen, HM, kunnansihteeri, Leppävirta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.