Eerika ja Ohto juhlivat Säätytalolla

Ohto Herrala, Eerika Niemitalo ja Aapiskujan koulun kortti 100-vuotiaalle Suomelle.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ohjelmassa on tarjoilua, musiikkia, tanssia sekä toimintapisteitä eri saleissa sekä yllätysvieras, joka paljastui Isaac Elliotiksi. Juhlan jälkeen lapset osallistuivat Kauppatorilla järjestettyyn itsenäisyyden juhlinnan alkutilaisuuteen.

Kutsussa toivottiin, että koululaiset toisivat mukanaan onnittelukortin 100-vuotiaalle Suomelle. Aapiskujan koulun kortin suunnitteli Henna Hernesniemi, joka halusi kortissa näkyvän kaikkien koululaisten kädenjäljen. Jokainen 147:stä oppilaasta piirsi korttiin oman kuvansa. Kuvista muodostuu Suomen lippu. Lisäksi kortissa on kuvia Vimpelistä; muun muassa vaakuna, pyöreä kirkko ja pesäpalloilijapatsas päätyivät mukaan lasten toteuttamina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.