Villasukat ovat henkilökohtaista huolenpitoa

Vimpelin SPR:n osasto haastoi Eläkeliiton väen mukaan kutomaan sadat villasukat hyväntekeväisyyteen. Haaste on osa 100 hyvää tekoa Vimpelistä -kokonaisuutta. Kirjastossa esillä olevaan villasukkanäyttelyyn kertyi yli 200 paria sukkia, jotka jaetaan näyttelyn jälkeen niitä tarvitseville.

Kuluvana vuonna sukkia on kudottu kansallisesti sekä vastasyntyneille että veteraaneille. Vimpelissä tarve nimenomaan lasten sukille on tullut esille muun muassa neuvolan kautta.

–SPR pyrkii vastaamaan avunpyyntöihin. Teemme sitä, mihin on tarvetta, kertoi idean äiti, Kaisa Alanen.

Jo aiemmin vuoden mittaan sukkia on lähtenyt yhdistyksen kautta käyttöön 40-50 paria. SPR muistaa joulun alla yksinäisiä ja vähävaraisia. Sukat ovatkin lämmin ja henkilökohtainen lisä lahjakortin oheen niille, joilla ei ole sukkia kutovaa läheistä.

–Villasukat ovat henkilökohtaista huolenpitoa, tiivisti osaston puheenjohtaja Jonna Puusaari.

–Moni osaa arvostaa sitä, että joku on nähnyt näin suuren vaivan minun takiani.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.