Kuorolaiset kuin yhtä perhettä

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven Kirkkokuoro juhli 80-vuotista taivaltaan konsertilla Kortesjärven kirkossa.  Kortesjärven kirkkokuoro ry:n puheenjohtaja Markku Peltola totesi kuoron olevan kuin yhtä perhettä, kun he kokoontuvat torstaiaamuisin harjoituksiin. Harjoittelun lisäksi kahvitellaan ja vaihdetaan ajatuksia.

Kortesjärven kirkkokuoro onnistui 80-vuotisjuhlakonsertissa erinomaisesti. Tervehdyksen konserttiin tuonut Kortesjärven kappalainen Tarja Takala-Luostarinen totesi, että laulu on toinen kielemme, se yhdistää kehon, mielen ja sielun.

– Jatkajaa laulamista, kannusti Takala-Luostarinen. Tuohon kehotukseen on kuulijan helppo yhtyä.

Kortesjärven kirkkokuoroa johtaa kanttori Heli Turpela ja konsertissa säestäjänä toimi kanttori Mirja Latva-Laturi.

Pisimpään kuorossa ovat olleet mukana Marjatta Kauppi ja Kustaa Korpi. Kuoron iäkkäin laulaja on Mirjam Mattila.

Raimo Erkineimo on hänkin laulanut kuorossa jo peräti 60 vuotta. Kirkkokuoroon hän liittyi ollessaan 17-vuotias.

–Isä totesi, että sitten kun hän saa poikansa kirkkokuoroon, hän itse jää pois. Ei isä kuitenkaan heti kuoroa jättänyt minun tullessani mukaan, kertoili Raimo Erkinheimo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.