• Lehdistötilaisuudessa Vedon Jarkko Havulla ja Sydney Coffeyllä oli aihetta iloon toisin kuin EBT:n Lotta Aaltosella ja Niko Hellmanilla.

Veto kukisti EBT:n

Vimpelin Veto oli pistein 105-64 Espoo Basket Teamia parempi kotiottelussaan.

Veto väänsi vahvasti ja taisteli ensimmäisen erän itselleen 26-24,  ja toisen 49-42. Peli koveni entisestään ja tunteetkin olivat kuumeta puoliajan jälkeen. Kolmas erä venytti piste-eroa lukemiin 73-55 ja viimeisessä neljänneksessä kentällä saivat touhuta pääasiassa Vedon omat kasvatit ulkomaalaisvahvistusten vetäessä henkeä. Peli sujuikin hyvin ja katsomo villiintyi Roosa Haapalan heitettyä ensin kolmosen ja perään kakkosen. Vahvasti pelasivat myös Lotta Vehka-aho, Tuulia Timo ja Noora Järvikangas.

Seuraavassa ottelussaan Veto kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Hyvinkäällä. 

Jaa juttu: