• Vimpelin apteekin henkilökunta kokoontui juhlan kunniaksi kuvaan: farmaseutti Merja Junnila (alh.vas.), apteekkari Tuija Pokela, proviisori Annika Neulaniemi. tekninen avustaja Pirjo Puskala (ylh.vas.), farmanomi Merja Takala ja farmaseutti Tiina Jokela.

90-vuotias apteekki panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Vimpelin apteekki juhli viime viikolla 90-vuotispäiviään. Se on yksi vanhimmista kunnassa edelleen toimivista yrityksistä, ja tiukasti ajassa mukana. Liikkujan apteekki -konseptilla se kannustaa ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti.

Apteekki on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä kunnan liikuntatoimen kanssa ollen mukana erilaisissa liikuntatempauksissa. Marraskuussa se järjestää maanantai-iltaisin kävelylenkkejä, joille lähdetään maanantaisin kello 17.15 apteekin edustalta pienen lämmittelyn jälkeen.

-Mukaan voi lähteä vaikka koko perheellä, vinkkaa apteekkari Tuija Pokela.

Viimeisimpänä uudistuksena Vimpelin apteekkiin on tullut koneellinen lääkkeenjakelu. Tulevaisuudessa siintävä maakuntauudistus koskee kiinteänä osana terveydenhuoltojärjestelmää toimivia apteekkeja mitä suuremmassa määrin, vaikkakaan tiedossa ei ole se, mitä muutos käytännössä on.

-Niin apteekin kuin kuntalaistenkin kannalta on ikävää, jos tulevaisuudessa terveyspalveluita joudutaan hakemaan etäämmältä suuremmista keskuksista. Toisaalta apteekin on mahdollisuus tietyissä rajoissa paikata kunnassa mahdollisesti heikentyviä terveyspalveluita.  Toiveita uusista palveluista otetaan apteekissa mielellään vastaan.   

Jaa juttu: