Popo on tavaratalo pienoiskoossa

Evijärveläinen vaate- ja kenkäliike Popo on toiminut jo 42 vuoden ajan.

Kauppias Sirpa Kultalahti on toiminut koko työuransa ajan Popon palveluksessa. Vuodesta 2012 lähtien kauppiaana. Hän uskoo, että liikkeen pitkäikäisyyden salaisuuksia ovat persoonallinen valikoima ja erinomainen asiakaspalvelu.

–Olen tehnyt tätä työtä jo niin pitkään, että tuskin enää muuta osaisinkaan, hän toteaa.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.