Evijärvelle ensimmäinen tilitoimisto 50 vuotta sitten

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Raija Perkkalainen ja Aila Järvelä perustivat Evijärven ensimmäisen tilitoimiston syksyllä 1967, kun maatalous tuli kirjanpitovelvolliseksi. Vuosien varrella asiakaskunta on monipuolistunut pitäjän elinkeinoelämän mukana.

Nykyään Perkkalaisen aisaparina yrityksessä toimii Järvelän tytär Elina Granvik. Evijärven Tilitoimisto juhlii syntymäpäiväänsä tänään maanantaina kakkukahvein.

Mainos

Lue lisää aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.