Toimikunta pohtii Kortesjärven päiväkodin tilaratkaisua

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven päiväkoti siirtyi sisäilmaongelmien vuoksi väistötiloihin Purmojärven koululle viime kesänä.  Kuluvan vuoden talousarvioon on varattu 600 000 euroa päiväkodin perusparannukseen. Teetetyn kuntoarvion, kuntotutkimuksen ja korjaustyöselostuksen perusteella perusparannushankkeen hankinta-arvo on 1 135 000 euroa.

Tekninen lautakunta on kokouksessaan todennut, että koska peruskorjausaste muodostuu lähes 75 prosenttiin ja kustannukset muodostuvat selvästi aikaisemmin arvioitua korkeammiksi, on syytä pohtia perusparannuksen järkevyyttä suhteessa uudisrakentamiseen tai päiväkodin sijaitipaikan muuttamista joko pysyvästi tai pidempiaikaisesti Purmojärven koululle.

Kauhavan kaupunginhallitus käynnisti päiväkodin tilaratkaisua koskevan hankesuunnittelun. Päiväkotiratkaisua pohtivaan työryhmään nimettiin luottamushenkilöjäseniksi teknisen lautakunnan puheenjohtaja Heikki A. Hakalan sekä Janne Sankelon, Anne-Maria Sirosen ja Tuula Mäki-Fräntin, joka toimii myös toimikunnan puheenjohtajana. Toimikunnan sihteerinä toimii rakennuttamispäällikkö.

Kunnanhallitus määritti, että toimikunnan ensisijainen tehtävä on selvittää myös Purmojärven koulun mahdollisuus toimia toistaiseksi päiväkotina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.