Rantapirtillä pidettiin remonttiseurat

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven invalidien omistamalla Rantapirtillä on iloinen tunnelma, kun yhdistysväki valmistautuu remonttiseroihin.

Rantapirtin keittiö remontoitiin ja kaapit on uusittu, sauna remontoitiin ja sauna laitettiin uudet lauteet. Pesuhuoneenpuolellakin tehtiin jonkin verran töitä, muun muassa wc-pyttyä korotettiin.

Kortesjärven invalidit palkkasi remonttitöihin Lasse Karin kirvesmieheksi. Yhdistyksen jäsenet ovat olleet mukana remonttitalkoissa ja traktorituntejakin on kertynyt. Remontti on toteutettu Aisaparin hankkeena. Remontissa on käytetty paikallisia urakoitsijoita ja valmistajia.

– Ylilammin Seppo tässä remonttiasiassa on pitänyt ohjat käsissä. Hän on hoitanut paperihommat Aisaparin suuntaan. Loppuselvitys hankkeesta on tehty ja rahatkin jo saatu, kertoo Kortesjärven invalidien puheenjohtaja Kauno Luoma.

– Rantapirtin remontti valmistui jo keväällä, mutta mökissä on ollut vuokralaisia kesänaikana ja kun Suomi 100-juhlien järjestäminen vei voimat ja aikaa, niin nämä remonttiseurat siirrettiin syksymmälle. Nyt vasta löytyi päivä, joka sopi myös papille ja lukkarille, totesi Kauno Luoma.

Rantapirtti rakennettiin 1980-luvulla kahdessa osassa. Ensin rakennettiin päärakennus ja saunaosa sen jälkeen, myös liiveri tehtiin myöhemmin. Kortesjärven invalidit vuokraa Rantapirttiä lähinnä jäsenistölle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.