Rattijuoppo liikkeellä Alajärvellä

Poliisi sai ilmoituksen perjantain ja lauantain välisenä yönä autosta, jota kuljetettiin epävarman oloisesti, ilman ajovaloja sekä liikenneympyrässä väärään suuntaan.

Poliisin partion ehtiessä paikalle se tapasi auton keskustasta ajettuna rotvallin reunaan. Kuljettajaksi epäilty mieshenkilö puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Epäillyllä ei ollut ajo-oikeutta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.