Jamilla tehdään isoa saunalauttaa

Valmis lautta sisältää saunan, neuvotteluhuoneen ja 60 neliön kattoterassin

Järviseudun ammatti-instituutissa (Jami) rakennetaan saunalauttaa, jonka ulkomitat menisivät enemmänkin kesämökistä. 60 neliömetrin kelluvan saunan on tarkoitus seilata ensi kesänä Lappajärvellä. Ajatuksissa on, että yritykset voisivat vuokrata lauttaa omaan käyttöönsä.

Lue lisää aiheesta tämän viikon Järviseudun Sanomista. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.