Veto vei voiton

Awyanna Young oli Vedon vahvin.
Helsinkiläinen HBA-Helmi Basket joutui jättämään pisteet Vimpeliin naisten Korisliigan ottelussa. ViVe:n naiset ottivat voiton pistein 88-78.

Vimpelin Urheiluhallilla pelatussa ottelussa mentiin ViVen tahdissa ottelun puoliväliin, jolloin HBA sai ottelun tasattua. Kolmannella jaksolla ViVe vei taas. Loppua kohden yleisö sai jännitystä koko rahalla, kun vierasjoukkue kiri pisteitä. Viime hetkillä VIVe pystyi kuitenkin pitämään hermot ja pelin kasassa sekä tekemään tarvittavan määrän pisteitä voiton varmistamiseksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.