Kuolonkolari, rattijuoppo ja hylätty kissa

Alajärvellä ja Soinissa tapahtui lauantain ja sunnuntain aikana monenlaista, kertoi poliisi.

Soinissa Alajärventiellä tapahtui sunnuntaina iltapäivällä noin kello 15 ulosajo, jossa menehtyi henkilöauton etupenkillä matkustajana ollut nainen. Hän oli ollut puristuksissa autossa ja pelastuslaitos joutui irrottamaan matkustajan. Kuljettaja ja kaksi muuta matkustajaa loukkaantuivat ja heidät vietiin Seinäjoen keskussairaalaan hoidettavaksi.

Mies oli kuljettanut henkilöautoa Alajärveltä Alajärventietä kohti Soinia, kun auto oli ajautunut loivasti oikealle kaartuvassa mutkassa tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistan yli vasemmalle metsään, törmäten oikealla etukulmalla puuhun. Poliisi selvittää ulosajon syytä. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan.

Poliisi kertoi, että lauantaina kello 17.32 Alajärvellä Lehtitiellä kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies henkilöautoa päihtyneenä. Mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Miehellä oli kyydissään auton omistaja, jota epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Soinissa oli lauantaiaamuna Ähtärintiellä, Pahankalantien risteyksen tuntumassa heitetty kissanpentu metsään. Etsinnöistä huolimatta poliisi ei tapahtumapaikalta kissaa löytänyt. Havaintojen mukaan auto oli mahdollisesti Volkswagen Vento-merkkinen, tummanpunainen henkilöauto.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.