Kuikka ja Kärkkäinen kalamestareiksi

Kauhavan kalamestari-kilpailussa järjestettiin neljä osakilpailua Ylihärmässä Järvenjärvellä, Alahärmässä Haarusjärvellä, Kortesjärvellä Purmojärvellä ja Kauhavalla Ojutjärvellä.

Kahden kilpailun parhaalla yhteenlasketulla tuloksella saavutti Kauhavan kalamestarin tittelin. Tänä vuonna kalamestariksi pääsivät yleisessä onkisarjassa Ari Kuikka. Hänen yhteistuloksensa oli peräti 7733g.

Junioreiden heittokalastussarjasta kalamestariksi nousi tiukan taiston jälkeen Mika Kärkkäinen yhteistuloksella 2304 g.

Syksyiseen kalastustapahtumaa osallistui yhteensä 75 kalastajaa. Purmojärven osakilpailussa oli myös vetouistelijoitten sarja, jossa Janek Kaaverin saallis oli 10 800 grammaa. Suurin hauki painoi lähes kuusi kiloa.

Kauhavan kalamestari -kilpailun järjestivät yhteistyössä Kauhavan kaupungin elämänlaatupalvelut, Härmänseudun kalastajia, Kauhavan kalastuskuntaa, Purmojärven kalastuskuntaa ja Purmojärven kyläyhdistys.

Jaa juttu: