Väyrynen pohti Suomen ja Euroopan tulevaisuutta

Eroamien Euroopan unionista ei europarlamentaarikko Paavo Väyrysen mielestä ole Suomen osalta ajankohtainen asia, mutta euroalueesta eli Euroopan unionin yhteisvaluutasta eroamisen hän näkee helpommaksi. Euroalueeseen liityttiin tiedonantomenettelyllä, joten samalla tavalla euroalueesta voidaan Väyrysen mielestä myös erota.

Suomen ja Euroopan tulevaisuus oli europarlamentaarikko Paavo Väyrysen järjestämän Kansainvälinen Suomi -tilaisuuden aiheena Kauhavan LSK Business Parkin auditoriossa järjestetyssä tilaisuudessa.

Väyrysen mielestä Euroopassa tulisi nyt vahvistaa kansallisvaltioiden itsenäisyyttä ja antaa kansalaisille vaikuttamismahdollisuuksia. Europarlamentaarikko painotti myös ihmiskuntapolitiikan huomioimista, joka hänen mukaansa tarkoittaa yhteisesti sovittujen kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamista.

Tilaisuudessa esitettiin myös pienoisnäytelmä Manu ja minä 2,0. Esitys perustui saman nimiseen näytelmään, joka painottuu ulko-, turvallisuus-  ja Eurooppa-politiikkaan 1980-luvulta nykypäivään.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.