Puolimaraton veti kuntoilijoita

Vimpelissä selkeisiin syksyn merkkeihin kuuluu Windal-puolimaraton. Tämä vuosi ei tehnyt poikkeusta.

Puolimaratonreitille oli mahdollista lähteä kävellen, hölkäten, juosten tai pyöräillen. Lähtö ja maali sijaitsivat tutusti Saarikentällä. Windal-puolimaratonin miesten yleisen sarjan voittajaksi saatiin kisan ensikertalainen, Vasa IS:n Antti Ranta-aho.

Mainos

Lisää puolimaratonista ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.