Yksinyrittäjät eduskunnassa

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien yksinyrittäjien verkostoryhmä vieraili viime viikolla eduskunnassa.

–Ryhmä on ollut toiminnassa kuusi vuotta ja neljän viime vuoden aikana olemme tehneet joka vuosi syysretken eduskuntaan, kertoo verkostoryhmän puheenjohtajana toista vuotta toiminut vimpeliläinen Teija Uitto-Kohonen.

Retkillä on aina ollut oma teemansa. Uitto-Kohonen kertoo, että päättäjille on haluttu viedä viestiä yksinyrittäjien asioista. Vaikka reissun aikana keskusteltiin muistakin asioista, tänä vuonna teemana olivat liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.