Pysäköinti ja viemärit uusiksi monitoimihallin tieltä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Uusi monitoimihalli tulee sijoittumaan uimahallin jatkeeksi yhdyskäytävällä ja estää siten alakoulun oppilaiden suoran ja turvallisen siirtymisen nykyiseltä linja-autopysäkiltä, uimahallin pihasta, koulun pihaan. Linja-autojen pysähtymispaikka siirretään lähemmäksi tennishalleja, mikä mahdollistaa oppilaiden turvallisen kulkemisen kenttäalueen koivutien päätyä pitkin. Rakennusalueella sijaitsee lisäksi viemäriputkistoja, joiden sijaintia joudutaan muuttamaan Paavolan kenttäalueelle päin, koska putkistojen jättäminen rakennuksen alle on riskialtista.

Pysäköintialueiden rakentaminen maksaa 110 000 euroa, viemäreiden siirto 55 000 euroa ja alueen valaistus 20 000 euroa.  Kyseiset työt tulee tehdä tämän syksyn aikana, jotta ne saadaan valmiiksi ennen monitoimihallin rakennustyömaan aloitusta. Kaupunginhallitus hyväksyi suunnitelmat maanantaina ja esittää valtuustolle, että kuluvan vuoden talousarvioon varataan lisämääräraha hankkeiden toteuttamiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.