Alajärven terveyskeskuksen saneeraus edistyy

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven terveyskeskuksen saneeraus jatkuu ensiavun laajennuksella. Uudet hammashoitolan tilat entisessä psykiatrisen poliklinikan tiloissa ovat 80-prosenttisesti valmiit.

Työt käynnistyvät ensi viikolla ja muuttavat sekä piha-alueelle parkkeeraamista, että kulkua terveyskeskukseen. Sairaalatien puoleinen alue aidataan, ja kaikki kulku terveyskeskukseen lastenneuvolaa ja työterveyshuoltoa
lukuun ottamatta tapahtuu pääovesta. Henkilökunnan paikoitusalue joen varressa muutetaan asiakkaiden parkkipaikaksi. Samoin asiakkaiden käytössä on edelleen eläinlääkärin talon viereinen parkkipaikka sekä sisäpihan alue. Henkilökunta jättää autonsa entiselle tielaitoksen varikkoalueelle sillan toiselle puolelle.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.