Kauhavalla 157 ehdokashakemusta

Kauhavan keskusvaalilautakunnalle jätettiin määräaikaan mennessä Itsenäisyyspuolueen, Kansallisen Kokoomuksen, Perussuomalaisten, Suomen Keskustan, Suomen Kristillisdemokraattien, Suomen Sosiaalidemokraattien, Vasemmistoliiton, Vihreän liiton sekä yhden valitsijayhdistyksen ehdokashakemukset, yhteensä 157 ehdokashakemusta.

Ilmoituksia vaaliliitoista ja yhteislistoista ei jätetty.

Itsenäisyyspuolue rp.: Kiviharju-Ketola Eija-Liisa.

Kansallinen Kokoomus r.p. (43 ehdokashakemusta): Ala-Rantala Tiina, Annala Esa, Bulut Ilyas, Haapala Tuula, Hakomäki Marjo, Hanhikoski Timo, Hautala Päivi, Heikkilä Ville-Pentti, Hietala Juha-Pekka, Hietamäki Petri, Hietamäki Olli-Pekka, Hiltunen Taneli, Hongisto Kari, Huhtala Sanna, Huhtala Taina, Janhunen Kari, Karling Carl-Gustav, Keskinen Jani, Korpi Lea, Kunnari Leena, Kyyriäinen Sirpa, Lahdenperä Tuomas, Lahti Kaarina, Laukkonen Jari, Lillbacka Veli-Matti, Makkonen Ulla-Mari, Mannismäki Niina, Mölsä Harri, Niinistö Minna, Palojärvi Inka, Piri Mika, Puhto Heikki, Ratia Johanna, Renko Timo, Rinkineva Lauri, Ruotsala Kalle, Saarijärvi Simo, Sankelo Janne, Sorvisto Anna-Leena, Taijonlahti Tiina, Takala Vesa, Välikangas Jari, Ylinen Keijo.

Perussuomalaiset rp (22 ehdokashakemusta): Budde Noora, Ekola Marko, Haapsaari Mika, Haukkala Heikki, Huhtamäki Jarkko, Jaakkola Alpo, Jokelainen Jorma, Kankaansyrjä Mika, Kara Veysel, Koivisto Jari-Pekka, Känsäkangas Ari, Lindholm Marko, Luomaluhta Lauri, Mattila Risto, Mäkelä Jukka, Petäjäniemi Inga, Puronvarsi Esa, Puronvarsi Martti, Rinne Arto, Ristolainen Marjut, Sandvik Jan-Erik, Takala Tuija.

Suomen Keskusta r.p. (52 ehdokashakemusta ): Hakala Heikki Aleksi, Hakala Teemu Heikki, Haukkala Juhani Antero, Hautamäki Annukka Eveliina, Hautamäki Jarmo Juhani, Hyrsky Tuula, Kaljurand Silvia, Kallio Ari-Ville, Kari Jorma Juhani, Keisala Jenni Emilia, Ketola Jaakko, Knuuttila Jari, Korkealaakso Heikki, Korkiakangas Jarkko, Kujanpää Jarmo, Kunnari Marita, Kuoppala Helena, Kurvinen Antti Ilmari Vilhelm, Lahti Aira, Lahti Jari, Lammi Jorma Matias, Liinamaa Piia, Lindholm Seppo, Malmi Seppo, Mattila Marita, Mäenpää Jouni, Mäki-Fränti Tuula, Mäki Heli, Mäkinen Timo, Mäkipelkola Maria, Niemi Anna-Liisa, Niemistö Jaakko Tapani, Nokua Matti, Ojanperä Harri Olavi, Orrenmaa Timo, Paavola Eero, Pahkajärvi Jussi, Peltoluhta Sanna, Porre Aleksi Juho Erkki, Puhtimäki Anna Maija, Puro-Aho Alpo, Rantala Leena Marja Irmeli, Rantamäki Heidi Maria, Roumio Tiina Annikki, Sippola Harri Kaappo Iisakki, Sjöblom Marjo Heli, Tervanen Marika Susanna, Tuomela Erkki, Vainio Pasi Petteri, Virrankoski Ville, Vuorinen Anna-Maija,Övermark Niina Karoliina.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p (16 ehdokashakemusta): Aro Maarit, Hakola Mari, Hauta Tiina, Huhtala Ari, Huhtala Sini, Lammi Sirpa, Lilja Maria, Luoma Arja, Nyman Miska, Puroaho Annika, Ruotsala Lasse, Sironen Anna-Maria, Soranummi Matti, Talkkari Esa, Valkeinen Asko,Valkeinen Helena.

Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue (16 ehdokashakemusta): Autio Vesa, Hietala Aila, Kankaanpää Kari Veli Antero, Kipinoinen Juha Tapio, Kivikangas Emma Sara Karoliina, Korpimäki Marja- Leena, Loukasmäki Leena-Johanna, Mäkelä Kari-Veli, Mäkisuvio Lea, Ojala Jere Juhani, Peltola Asko Matias Mikael, Peltola Erkki, Peltonen Matias, Pitkäjärvi Sirpa, Pukkila Mathias, Sui-Tuomaala Hannele.

Vasemmistoliitto rp. (4 ehdokashakemusta): Ikola Juhani, Näätänen Tanja, Saarimäki Tapani, Sippola Lea.

Vihreä liitto rp. (2 ehdokashakemusta): Jutila Anne, Mäkipernaa Risto.

Valitsijayhdistys (1 ehdokashakemus): Kuparinen Reija.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kortesjärven Järvi-Veikkojen perinteinen Kortesjärven Joulu -lehti on ilmestynyt.

Kortesjärven Joulu on ilmestynyt

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen julkaisema Kortesjärven Joulu-lehti on ilmestynyt. Tämän vuoden lehti on jo 35. vuosikerta! Tuhti

Kaija Aro (vas.), Tuure Antila, Jaakko Niemistö, Leena Vainionpää, Emmi Niva, Teemu Hakala, Anu Ylinen ja Harri Ojanperä osallistuivat Kauhavan Keskustan syyskokoukseen.

Hakala johtaa Kauhavan keskustaa

KAUHAVAN Keskustan kunnallisjärjestön syyskokous 2023 pidettiin maanantaina 27. marraskuuta Alahärmän palvelutoimistolla. Vuoden 2023 väistyvä puheenjohtaja

Kortesjärven Järvi-Veikkojen perinteinen Kortesjärven Joulu -lehti on ilmestynyt.

Kortesjärven Joulu on ilmestynyt

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen julkaisema Kortesjärven Joulu-lehti on ilmestynyt. Tämän vuoden lehti on jo 35. vuosikerta! Tuhti

Kaija Aro (vas.), Tuure Antila, Jaakko Niemistö, Leena Vainionpää, Emmi Niva, Teemu Hakala, Anu Ylinen ja Harri Ojanperä osallistuivat Kauhavan Keskustan syyskokoukseen.

Hakala johtaa Kauhavan keskustaa

KAUHAVAN Keskustan kunnallisjärjestön syyskokous 2023 pidettiin maanantaina 27. marraskuuta Alahärmän palvelutoimistolla. Vuoden 2023 väistyvä puheenjohtaja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.