Maakuntauudistus ei uhkaa lähidemokratiaa

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun alueen kuntajohtajat eivät näe tulevaa maakuntauudistusta uhkana kuntien roolille päätöksenteossa.
Kun päätösvaltaa siirretään maakuntakeskuksiin, huolena on, miten Järviseudun alueen ääni saadaan kuuluviin, koska 59-paikkaisessa valtuustossa ei ole kuntakohtaisia kiintiöpaikkoja. Toiveissa on, että maakuntavaaleihin saadaan ehdolle henkilöitä, jotka näkevät koko alueen yksittäisten kuntien sijaan.
Lue lisää sote- ja maakuntauudistuksista tänään ilmestyneestä lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.