Päiväkodille väistötilat Purmojärveltä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven keskustassa sijaitseva Päiväkoti Sateenkaarentupa siirtyy väistötiloihin Purmojärven koulun tiloihin, kun tilat koulun käytöstä vapautuvat eli ensi kesän aikana.

Mainos

Päiväkoti joutuu siirtymään väistötiloihin, koska tiloissa tehdyissä kosteus- ja rakenneteknisissä tutkimuksissa on ilmennyt muovisten mattopinnoitteiden alustojen kosteusvaurioita. Lattian kosteusvaurioista johtuen on vaarana, että sisäilmaan päätyy orgaanisia haihtuvia yhdisteitä (VOC), jotka saattavat aiheuttaa hengitysteiden ärsytysoireita ja hajuhaittoja. Rakennuksesta ei ole löytynyt home- tai mikrobiongelmaa.
Väistötilavaihtoehtoina olivat Purmojärven koulu tai Mannisen rivitalo, jossa Kirkonkylän alakoulu on ollut väistössä.
Väistötilavaihtoehtoja pohdittaessa kuultiin lasten vanhempia ja henkilökuntaa.
– 22 perheestä 16 oli sitä mieltä, että sopivin väistötila olisi Purmojärven koulu. Kuusi perhettä oli Mannisen rivitalon kannalla, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Mirja Kivikangas.
Päiväkodin henkilökunnan mielestä päiväkotitoiminnalle sopivin väistötila olisi Purmojärven koulu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.