Alajärvellä 98 kuntavaaliehdokasta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärvellä kuntavaaleihin lähtee 98 ehdokasta. 

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. (7 ehdokasta): Kanervikkoaho-Kataja Aino, Karjalainen Terhi, Latvala Merja, Murto Lea, Oittinen Kari, Tiistola Markku, Tohni Pentti.

Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue (4 ehdokasta): Aninko-Rajala Ulla, Haapala Marja Liisa, Hakala Harri, Matintupa Jukka Pekka.

Kansallinen Kokoomus r.p.  (15 ehdokasta): Harju Kimmo, Joensuu Jukka, Joensuu Pentti, Joensuu Tommi, Keisala Arja, Mäenpää Jari, Orava Riikka, Paalijärvi Tuomo, Paavola Tuomo, Pitkänen Annika, Pohjonen Seppo, Seppälä Jarmo, Sikkilä Jorma, Tallbacka Tuomo, Ukonmäki Pekka.

Suomen Keskusta r.p. (44 ehdokasta): Aho Jaakko, Aho Seppo, Ahopelto Siiri, Ala-Mattinen Risto, Hauta-aho Juha, Herttola Johannes, Hietala Heikki, Höykinpuro Tapio, Hänninen Jarmo, Joensuu Antti, Jokela Marjo, Jokiaho Mauri, Jokiranta Rauno, Kangastie Ilpo, Kariluoma Markku, Kivikangas Anttu, Kolonen Eeva-Liisa, Kujala Kuisma, Latvala Jussi, Leikkari Pasi, Levijoki Antti-Kalle, Mesiäislehto-Soukka Helinä, Mäkelä Terho, Mäkitalo Martti, Ojajärvi Jarmo, Ojala Aino-Maija, Pajukangas Sakari, Paimu Sari, Peltokangas Leea, Penninkangas Mauri, Penninkangas Risto, Penttilä Risto, Pesu, Keijo, Pollari Tapani, Rintamäki Esko, Sillanpää Markku, Sivula John-Eerik, Tikkanen Arja, Ukonmäki Kauko, Ukonmäki Mervi, Varila Jukka-Pekka, Viitasaari Marko, Vistiaho Marjo, Välisaari Heikki.

Perussuomalaiset rp. (23 ehdokasta): Hautamäki Juhani, Honko Heikki, Hyytinen Tapio, Hänninen Sinikka, Höykipuro Teemu, Järvelä Markus, Kalliomaa Turo, Kangastie Jukka, Kantokoski Pirjo, Kantonen Orvo, Kivimäki Timo, Leppäkangas Markku, Matintupa Hannu, Matokangas Anne, Pakka Marko, Pulkkinen Toni, Saarenmaa Jana, Siirilä Pasi, Siilanpää Niko, Suovanen Matti, Timmerbacka Mauno, Vistbacka Raimo, Väänänen Pertti.

Itsenäisyyspuolue rp. (1 ehdokas): Pesonen Matti.

Vasemmistoliitto rp. (2 ehdokasta): Ketola Olli, Nummi Tapio

Vihreä liitto rp. (2 ehdokasta): Hämäläinen Heli, Kuisti Jenni

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA