Perkkalaisesta Kaksineuvoisen johtaja

Julkaistu:

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus valitsi 27. helmikuuta pitämässään kokouksessa kuntayhtymän johtajaksi hallintonotaari Antti Perkkalaisen Evijärveltä.
Kuntayhtymän johtajan vakinaiseen virkaan haki määräaikaan mennessä 12 henkilöä, joista yhtymähallitus haastatteli kuutta henkilöä. Valinta tehtiin heti haastattelujen jälkeen. Valinnasta äänestettiin, vastaehdokkaana oli yhteiskuntatieteiden maisteri Tanja Penninkangas Alajärveltä. Päätös syntyi äänin 6-5. Yhtymähallitus valitsi Penninkankaan varalle.
–Antti Perkkalainen ottaa tehtävän vastaan 13. maaliskuuta. Toivotamme onnea ja menestystä. Sote- ja muita kiireitä tässä piisaa, toteaa vs. kuntayhtymän johtajan Heidi Ojala.
Antti Perkkalainen on toiminut aikaisemminkin Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kuntayhtymän johtajana, tehtävästä hän jäi eläkkeelle parisen vuotta sitten.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.