Evijärvellä 39 kuntavaaliehdokasta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvellä huhtikuun kuntavaaleissa on ehdolla yhteensä 39 henkilöä. Vaaleissa valitaan 17 valtuutettua.

Ehdokkaita asettivat keskusta, kokoomus, kristillisdemokraatit, perussuomalaiset, sosialidemokraatit ja vasemmistoliitto. Keskusta ja kristillisdemokraatit ovat muodostaneet vaaliliiton, samoin sosialidemokraatit ja vasemmistoliitto.

Ehdokasasettelu päättyi tänään tiistaina kello 16. Ehdokaslistat vahvistetaan torstaina 9.3.

Keskusta (21 ehdokasta): Alkio Juha, Anttikoski Jari, Haapasaari Rita, Holm Matti, Joensuu Heidi, Järvinen Jyrki, Kirsilä Aapo, Koivukangas Lauri, Kultalahti Terhi, Kuusela Jukka, Latukka Erkki, Mäkinen Pauliina, Mäntylä Pasi, Niemi Alina, Niemissalo Juha, Pahkakangas Jarkko, Pesonen Sami, Ritala Satu, Saarijärvi Mikko, Sulkakoski Sirkka, Vesala Pertti.

Kokoomus (6 ehdokasta): Hernesniemi Heta-Mari, Huhmarsalo Marita, Kattilakoski Markus, Kattilakoski Vily, Mikkola Janne, Vinkanharju Juha.

Kristillisdemokraatit (2 ehdokasta): Forsbacka Keijo, Lassila Ulla.

Perussuomalaiset (5 ehdokasta): Ahola Marika, Kultalahti Anni, Ranta-aho Pirjo, Välikangas Maria, Välikangas Susanna.

Sosialidemokraatit (4 ehdokasta): Joutsen Vesa, Kauris Teemu, Saari Anssi, Vertanen Lasse.

Vasemmistoliitto (1 ehdokas): Tolonen Jorma

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.