Suomi100-tapahtumat kulttuurikalenterissa

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven vapaa-aikasihteeri Kirsti Kivelä kokoaa ja ylläpitää juhlavuoden aikana ajantasaista tapahtumakalenteria, joka löytyy kaupungin kotisivun yläosasta Suomi100-laatikosta. Kalenteri on tulostettavissa esitteeksi. Sieltä löytyvät kansalais- ja musiikkiopiston, kirjaston, Nelimarkka-museon sekä vapaa-aikatoimen tapahtumat, jotka liittyvät itsenäisyyden juhlavuoteen.

-Sinne voivat myös yhdistykset ilmoittaa omia tapahtumiaan, kertoi Kivelä.

Juhlavuosi näkyy kaikkien toimijoiden vuoden teemoissa. Luvassa on muun muassa liikuntakampanja, luentoja kirjastolla, 100 suomalaista sävelmää-konserttisarja sekä Mestarit yhdessä-näyttely, jonka yhteydessä elokuussa saa ensi-iltansa näyttelijä Mikko Rasilan musiikkimonologi Alvar Aallosta ja Eero Nelimarkasta.

Vapaa-aikatoimi toteuttaa myös Vimpelin kunnalle vastaavanlaisen kalenterin.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.