Maallamuuttajat saapuvat Vimpeliin

Vimpelin kirkonkylän nuorisoseura valmistelee yhteistyössä Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston kanssa varsinaista tilannekomiikan ilotulitusta.

Tankki täyteen – maallamuuttajat saa ensi-iltansa maaliskuun viimeisenä päivänä. Maallamuuttajat on jatkoa vuoden 2011 suoranaiselle kassamagneetille: Tankki täyteen veti Vimpelissä väkeä ja oli niin suosittu, että osa näytelmästä kiinnostuneista ihmisistä jäi vaille lippuja. Päärooleissa nähdään lähes sama miehitys kuin vuoden 2011 produktiossa. Luvassa on uuden alkua, halvalla saatua tavaraa, tuttuja hahmoja ja uusia tuttavuuksiakin. Näytelmän työstämisestä lisää keskiviikkona ilmestyvässä Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.