Huoli Jamista ja tiestön kunnosta tiedoksi Tiilikaiselle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen vieraili Alajärvellä tiistaina 14. helmikuuta. Tiilikainen avasi Hoiskon Clt-tehtaan ja Alajärven Lämmön uuden kaukolämpövoimalan sekä vieraili Keiteleen sahalla ja Maanmittauslaitoksella.

Kaupungin tarjoamalla lounaalla ministerille tuotiin tiedoksi Alajärven ja lähikuntien huolenaiheita ja toiveita. Ne liittyivät tiestön kuntoon, Jamin merkitykseen alueelle sekä alueen teollisuuden ja tuotannon saamiseen samalle tukitasolle kuin esimerkiksi Karstulan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.