Evijärven Siwa suljetaan, Vimpeliin myyntikehoitus

Keskon yt-neuvottelut päättyivät.

Neuvottelujen seurauksena ainakin neljä Siwaa sulkee ovensa Pohjalaismaakunnissa. Järviseudun alueella Evijärven Siwa lopettaa toimintansa. Kilpailu- ja kuluttajavirasto kehottaa myymään Vimpelin Siwan. Sama kohtalo on Teuvan Siwalla. Neuvottelut Teuvan ja Vimpelin kauppojen osalta jatkuvat.

Muita suljettavia Siwoja ovat Seinäjoen Kototien Siwa sekä Vaasassa sijaitsevat Merikaarron ja Pitkälahdenkadun Siwat.

asiasta uutisoi muun muassa Ilkka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.