Alajärvi haastaa naapurikunnat kuntoilukampanjaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupungin työntekijät ovat mukana Hymis-liikuntakampanjassa, jossa kilpaillaan Suomen huippukuntoisimman kunnan tittelistä. Kampanjassa osallistujakunnille järjestetään oma työporukoiden välinen kahden kuukauden liikuntakampanja, jossa kilpaillaan siitä, mikä on aktiivisin ryhmä. Kuntien kokonaistuloksia verrataan keskenään ja toukokuussa kampanjan päätteeksi selviää, mikä kunnista on parhaassa kunnossa.

Alajärvi lähti mukaan Mikko Joensuun kehittämään kampanjaan, ja haastaa mukaan muutkin Järviseudun kunnat. Kisa on leikkimielinen, ja pääasia on innostaa porukkaa liikkumaan yhteisöllisellä tavalla.

Hymis-kampanjoissa on ollut mukana yli 35 000 osallistujaa ja osallistujien viikoittainen liikuntamäärä on joka kerta onnistuttu tuplaamaan.

-On hienoa katsoa sivusta, miten vanha puulaakihenki kaivetaan esiin ja pilke silmäkulmassa syttyvä naapurikateus saa työporukoista otteen kisassa naapurityöporukoita vastaan, kuvailee kampanjan isä, Mikko Joensuu.

Hänen mukaansa parasta kampajoissa on se, ettei voittajajoukkueeksi usein selviydy se tiimi, jolla on maratoonarit mukana omasta takaa, vaan voiton nappaa tiimi, jossa kaikki kannustavat toisiaan ja keksitään joitain yhteisiä tapoja liikunnan lisäämiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.