Halli paloi käyttökelvottomaksi Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Noin 200 neliömetrin kokoinen halli paloi maanantaina Alajärvellä käyttökelvottomaksi.

Kyseessä oli omakotitalon yhteydessä oleva korjaamohalli. Rakennuksen mukana tuhoutui henkilö- ja pakettiauto. Rakennuksen yhteydessä ollut lämpökeskus pelastui, mutta muuten rakennus tuhoutui palossa täysin. Palokunta jatkaa jälkiraivausta.

Henkilövahingoilta vältyttiin, palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.