Rattijuoppo ajoi ojaan Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Poliisipartio havaitsi Lappajärvellä sunnuntai-iltapäivällä puoli neljän aihoihin Ylirannantiellä ojaan ajaneen henkilöauton.Autossa ei ollut ketään, mutta avaimet olivat virtalukossa. Poliisipartion selvitellessä tapahtunutta paikalle ajoi pakettiauto, jonka apukuljettaja osoittautui poliisin selvittelyn jälkeen ojassa olleen henkilöauton kuljettajaksi. Paikkakuntalainen noin viisikymppinen mies puhalsi alkometriin 2,18 promillea.

Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti verikokeisiin, josta matka jatkui Seinäjoen poliisivankilaan. Epäillyn ajokortti saatiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisi jatkaa asian tutkintaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.