Liikenneturvallisuus esille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä parannetaan liikenneturvallisuutta kahdella rintamalla.

Mainos

Kuntaa halkovalle kantatie 68:lle suunnitellaan kiertoliittymän tai -liittymien rakentamista. Suunnitelmat tehdään ensi syksyyn mennessä. Kiertoliittymien rakentamiseen on saatu ely-keskukselta 500 000 euron avustus. Kunnan tämän vuoden budjettiin on puolestaan varattu 25 000 euroa katuvalaistuksen parantamiseen. Ensi vuoden budjettiin suunnitellaan myös samansuuruista summaa katuvalaistuksen parantamiseen.

Lue koko juttu 25.1. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.