Lehtimäet panostavat painiin

Vimpeliläiset identtiset kaksostytöt Veera ja Vilma Lehtimäki menestyneet vapaapainissa niin SM-kisoissa kuin Koululiikuntaliiton mestaruuskisoissakin.

Äskettäin tytöt osallistuivat virolaisille avoimiin vapaapainin suomenmestaruuskisoihin Viron Keilassa. Junioreissa otelleet tytöt toivat kotiin 44-kiloisten kirkkaimmat mitalit. Ylistaron Kilpa-Veljiä edustavien tyttöjen kuulumisia ja tulevaisuudensuunnitelmia voi lukea keskiviikon lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.