JPK nappasi pisteet Kiekkohaukoilta

122 katsojaa todisti lauantaina Järviseudun Jäähallissa, kun JPK otti kakkosdivisioonan karsintasarjan ensimmäiset pisteet Ähtärin Kiekkohaukoilta maalein 5-3.

Kieha aloitti ensimmäisen erän maalilla, mutta erän päättyessä JPK johti Jaakko Peltokankaan (Juho Männistö) ja Mika Ilomäen (Juho Hietakangas) maaleilla. Toisessa erässä maalintekoon pääsivät Tuomas Koivuranta (Lauri Männistö), Ilomäki (Lamminen, Peltokangas) ja Juha Huvila (Mäntyniemi, Mäkelä).

Kolmannessa erässä nähtiin ainoastaan yksi Kiehan maali. Kieha haki tuloksetta tasoitusta aikalisällä ja ottamalla maalivahdin pois erän lopussa.

Torjuntojen valossa Kieha pommitti JPK:n maalia hieman useammin kuin toisin päin; Manu Siirilä torjui 44 kertaa, kun Jussi Koivisto Kiehan maalilla teki 37 torjuntaa.

Seuraavaksi JPK pelaa lauantaina 4. helmikuuta Närpiön Kraftia vastaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.