Salminen tilapalvelupäälliköksi

Kauhavan tekninen lautakunta on valinnut tilapalvelupäällikön virkaan rakennus- ja LVI-insinööri Ulla Salmisen. Virkaan oli 17 hakijaa. 
Ulla Salminen valmistui rakennusinsinööriksi kymmenen vuotta sitten ja LVI-insinööriksi viime vuoden huhtikuussa. Aikaisemmin Salminen on työskennellyt projektipäällikkönä yksityisellä puolella sekä rakentamiseen että valvontaan liittyvissä tehtävissä.
Tilapalvelupäällikön toimisto sijaitsee tekniikkakeskuksessa Ylihärmässä.
– Kiertelen tutustumassa paikkoihin ja kiinteistöihin, jahka vain ehdin. Positiivisin ajatuksin tämän tehtävän otin vastaan. Pidämme kiinteistöistä mahdollisimman hyvää huolta, tilapalvelupäällikkö toteaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.