Lappajärven vuoden ensimmäinen vauva syntyi Kärnään

Julkaistu:

Aihe:

Tammikuun kolmantena päivänä syntynyt poikavauva on Eveliina ja Kyösti Ollilan esikoinen.

Tuoreen vauvaperheen arki on lähtenyt leppoisasti käyntiin, sillä vauva on kiltti ja rauhallinen. Piltin päivästä suurin osa menee nukkumiseen.
Kyösti ja Eveliina Ollila ovat syntyperäisiä lappajärveläisiä, jotka palasivat kotikonnuilleen muutaman Vaasassa vietetyn vuoden jälkeen. Lapsen syntymä mullisti elämän, mutta Ollilat suhtautuvat tulevaisuuteen avoimin ja rauhallisin mielin.
–Antaa asioiden mennä omalla painollaan. Kaipa niitä vaikeitakin hetkiä joskus tulee, mutta sen näkee sitten, miten niistä selviää, Kyösti Ollila sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.