Urheiluhallin käyttökielto puretaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupunki sai tänään tulokset Alajärven urheiluhallista 11. tammikuuta tehdyistä sisäilmamittauksista, jotka toteuttivat Seinäjoen kaupungin terveystarkastajat. Seinäjoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon johtava hygieenikko Seppo Kangas ilmoitti välittömästi testaustulosten saapumisen jälkeen, ettei yhdessäkään neljästä sisäilmanäytteestä ilmennyt mitään sellaisia pitoisuuksia, jotka viittaisivat rakennuksen sisäilmaongelmaan. Lisäksi hän totesi, että urheiluhallin käyttö voi jatkua normaalisti ja sisäilman laatua seurataan säännöllisesti.

Alajärven kaupunki jätti 17.tammikuuta Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnalle oikaisuvaatimuksen terveystarkastaja Eeva-Leena Sillanpään 29.joulukuuta tekemään päätökseen urheiluhallin käyttökiellosta. Seppo Kankaan mukaan sosiaali- ja terveyslautakunta käsittelee oikaisuvaatimusta seuraavassa kokouksessaan noin kuukauden kuluttua.

Mainos

Eeva-Leena Sillanpää totesi Järviseudun Sanomissa 25. tammikuuta, että sisäilmamittaukset eivät kerro koko totuutta urheiluhallin käytön turvallisuudesta.

-Olen päätökseni tehnyt ja muut tekevät sen pohjalta mitä tekevät. On heidän vastuullaan, jos käyttökielto kumotaan ja joku sairastuu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.